Gyere és csatlakozz csapatunkhoz!🙂

Folyamatosan fejlesztjük a termünket, hogy minél átfogóbb edzést biztosítsunk számotokra.


🏆 2022-ben elnyertük az év szakmai műhelye díjat a Just Clear Awards-on. Így biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben leszel az edzéseken.

Ha te is szeretnéd felfedezni tested rejtett potenciálját, akkor itt a helyed! Profi edzőink segítségével megtanulhatod a helyes technikákat és hatékony gyakorlatokat, melyek segítenek erősebbé válni és jobban érezni magad a bőrödben.


Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?


  • ✨ Profi edzőink mindig melletted állnak, hogy biztosítsák, minden mozdulatod helyes legyen.
  • ✨ Személyre szabott gyakorlatokat a testedhez igazítjuk, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Nem erőltetünk bele olyan pozíciókba melyeket még nem tudsz megcsinálni.
  • ✨ Remek közösségünkben találkozz olyan emberekkel, akik ugyanazokért az célokért küzdenek, mint te!
  • ✨ Privát Facebook csoportunkba exkluzív hozzáférést kapsz életmód és táplálkozási tippekhez. Itt egy mini oktatást kapsz posztok formájában melyből a tudást bármikor felhasználhatod az életedben.

🎉 De ez még nem minden! Ha március 24-ig csatlakozol, extra ajándékokban is részesülsz:


  • 🌿 Egy fél órás masszázsban: Pihend ki magad az edzések után egy kellemes masszázzsal, hogy tested és lelked is megnyugodjon.
  • 🏋️‍♂️ Kapsz egy 4 alkalmas mobility bérletet: Fejleszd tested rugalmasságát és mozgékonyságát a speciális mobility óráinkon, amelyek segítenek elkerülni a sérüléseket és javítják az edzés teljesítményedet.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Csatlakozz most, és indulj el az erőteljes és egészséges élet felé! 💪


Az időpontjaink:


Ági:

Kedd: 19:00, 20:00

Péntek: 19:00, 20:00


Zsuzsi:

Hétfő: 06:00, 08:00
Jelentkezés

👇👇👇👇👇👇